billig fotballdrakter 28972

.

Managerless Tottenham er også opptatt av Brightons Tariq Lamptey – men klubben på sørkysten sies å ønske så mye som 50 millioner pund for billige fotballdrakter ham. billige fotballdrakter

Tidligere Wolves -sjef Nuno Espirito Santo leder for tiden med bookmakerne i løpet om å ta over etter Mason. billig fotballdrakter

Levys popularitet har gått gjennom gulvet siden Pochettinos skyting, og traff et nytt lavpunkt etter at Tottenham gikk inn i den skjebnesvangre europeiske superligaen.

Den tidligere Sevilla -spilleren uttalte under intervjuet at familien hans kommer tilbake til å bo i byen ‘før eller siden’, etter å ha blitt knyttet til sine gamle arbeidsgivere.

Den nye sjefen Koeman har imidlertid hatt andre planer ettersom LaLiga -gigantene har falt ned i kaos de siste ukene med Luis Suarez, Arturo Vidal og andre som alle fortalte at de ikke lenger er ønsket.

Kroaten var en av flere Barca -stjerner som ble fortalt at de ikke var en del av den nye manageren Ronald Koemans planer fremover på Nou Camp.

Siden hans hakkete avslutning på fjorårets kampanje så dem gå glipp av opprykk i sluttspillet som gjorde denne sesongens suksess enda søtere.Borgerkrig ser ut til å bryte ut i rekken av den ikoniske italienske siden AC Milan, med en av klubbens mest dekorerte legender Paolo Maldini som skal ta sekken.

kassandrasims

Leave a Reply