.

Hume, utlånt av Linfield, blokkerte Josh Carson ‘målbaserte oppfølging etter at skudd fra James McLaughlin hadde truffet nærmeste stolpe.

De sitter fortsatt på toppen av gruppen sin, men de er nå bare to poeng av både nederlandsk side og Atalanta.

Bare to minutter senere ble ledelsen doblet da Toby Edser strøk fremover for å finne Mohamed Bettamer, fotballdrakter eget trykk som igjen krysset til Anderson og sistnevnte benyttet sjansen til å score et første mål for klubben.

Boreham Wood dominerte første omgang, men ble nektet straffe etter at Piero Mingoia så ut til å bli brakt ned i feltet, billige fotballdrakter barn mens Sorba Thomas krasjet en lang rekkevidde mot tverrliggeren.

Tottenham-sjefen har stilt spørsmål over hans konservative tilnærming gjennom hele karrieren, men spesielt hos Spurs, som står i kontrast til forgjengeren Mauricio Pochettinos mer ekspansive taktikk, men Mourinho har ledet laget til andreplass i Premier League. chelsea drakt

I stedet faller han ofte inn i en dypere rolle for å fungere som initiativtaker til å gi både Salah og Mane muligheter til å angripe motstanderens mål.